امام جمعه مشهد مقدس تاکید کرد حفظ برند ممتاز بیمارستان رضوی با آرمان‌گرایی و مدیریت دقیق

امام جمعه مشهد بر حفظ برند ممتاز بیمارستان رضوی با آرمان‌گرایی و مدیریت دقیق تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با مدیرعامل بیمارستان رضوی و جمعی از مسئولان این مرکز درمانی که به مناسب ولادت حضرت زهرا(س) برگزار شد، عنوان کرد: این مناسبت فرخنده باعث شد با تعدادی از بانوان متعهد، فعال و مسئولیت پذیر شاغل در بیمارستان مسمی به نام امام رضا(ع) دیدار کنیم.
وی افزود: امتیاز حضور دکتر محور، مدیرعامل کنونی بیمارستان رضوی در این است که ایشان بنیان‌گذار این مرکز درمانی بوده و به طور کامل به ارمان‌های در نظر گرفته شده برای این مرکز واقف هستند. حضور افراد مجرب و کارکشته در امر مدیریت این مرکز درمانی فوق تخصصی همگان را برای رسیدن این مجموعه به جایگاه حقیقی و واقعی‌اش در سطح ملی و بین‌المللی امیدوارتر کرده و از این جهت، آرامش عمیقی بر آستان قدس رضوی حاکم شده است.
آیت الله علم الهدی بیان کرد: ما در بازه‌های زمانی مختلف و در بازدیدهای گوناگون از این بیمارستان فوق تخصصی متوجه نقش آفرینی بی‌نظیر بانوان شاغل در این بیمارستان بوده و فعالیت های موثر انان را لمس می‌کنم.
وی تصربح کرد: از انجا که دغدغه و اضطراب اطرافیان بیمار بیش از خود بیمار است، کوچک‌ترین نقص و ضعف و مشکل در فرایند درمان و بیمارستان بر روی آن‌ها تاثیر منفی می‌گذارد. این امر اهمیت فعالیت پرستاران و شغل سخت ان‌ها را بیش از پیش نشان می‌دهد.
آیت الله علم الهدی با تاکید بر حفظ برند بیمارستان رضوی در مشهد، کشور و منطقه، اظهار کرد: توجه حضرت رضا(ع) به این مرکز درمانی بسیار زیاد است. ایشان امام مهربانی‌ها هستند و هر کس زیر سایه این مهربانی در هر گوشه از قلمرو ایشان باشد، مشمول توجه آن حضرت قرار دارند.
وی ادامه داد: در واقع، خدمت در این بیمارستان فوق تخصصی خادمی حضرت رضا(ع) است؛ خادمانی که این امام رئوف توجه ویژه‌ای به آنان دارند.
آیت الله علم الهدی تاکید کرد: شهرت این بیمارستان، بالابودن سطح خدمات و بالطبع گرانی آن و نیز کادر مجرب و تجهیزات ویژه، همگان و حتی فقرا را برای دریافت دقیق درمان به این مرکز درمانی امیدوار کرده و باید از این جهت، شرایط قشر ضعیف جامعه را در نظر داشت.
تاریخ درج: ۱۳۹۸/۱۱/۲۸